Mesterverseny

2022.06.26. 21:48

Strandröplabdázók lába nyomán szállt a tatai homok az országos bajnokságon (képek)

Tatán rendezték meg az idei strandröplabda országos bajnokság második mesterversenyét. A nőknél a Szombathelyi Szandra, Villám Lilla duó örülhetett, míg az uraknál Kiss Dániel és Rása Alex.

Várvizi Tamás

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Rekkenő hőségben csatáztak a csapatok három napon át, mindez azonban nem nyomta rá a bélyegét a színvonalra, remek mérkőzéseket figyelhetett a szépszámú tatai publikum. Az idei országos bajnokságra külföldi párosok is nevezhetnek – Csepelen még csak magyar kettősök mérették meg magukat, azonban Tatán egy bolgár párossal is találkozhattunk, Eva Petrova és Roberta di Romano azonban nem jutott a végjátékba.

Ami a hölgyeket illeti, az elődöntőben a Szombathelyi Szandra, Villám Lilla páros (Vasas) a gödöllői Juraszik Patríciát és Vecsey Fannit búcsúztatta, míg Vasvári Eszter és testvére, Zsófi (SRSE) a három hete Csepelen nyerő kispesti Divényi Zita, Réthelyi Zsófia duónak parancsolt megálljt. A fináléban aztán sima 2-0-ra a Szombathelyi, Villám páros győzött Vasváriék ellen.

A férfiaknál a Fazekas Balázs, Hubicska Patrik (Penta KSE) összetételű csapat az SRSE röplabdázóit, Oláh Botondot és Dóczi Domonkost múlta felül, míg a Kiss Dániel, Rása Alex (Kispest SE és Pénzügyőr) az SRSE-s Petik Csanád, Udvarhelyi Márton duónál bizonyult jobbnak. A döntőben a Csepelen is diadalmaskodó Rásáék nem ismertek tréfát és magabiztos, 2-0-s győzelmet arattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában