Szép eredmények

2022.06.03. 16:40

Kitettek magukért a tatai kajak-kenusok a Maraton Magyar Bajnokságon

Több mint 80 egyesület 2050 sportolója állt rajthoz a Győrben rendezett versenyen. Köztük a Tatai Hódy Sportegyesület kajak-kenusai is.

Petrik József

Brázik Zsombor Noel és Haltrich Hunor (az előtérben) bronzérmes lett az U11-es korosztályban

Forrás: beküldött

A tataiak az utánpótlás-korosztály és a masters korcsoport megmérettetéseiről is aranyérmekkel térhettek haza, emellett több érmes és értékes pontszerző helyezést is elértek. Hidvégi Hunor és Zalán korosztályában egyes hajóban győzött, a masterseknél pedig Nagy Gábor egyesben és párosban is felállhatott a dobogó legmagasabb fokára. Az éremtáblázat szerint utánpótlás-korosztályokban a 12., a masterseknél pedig az első helyen végeztek a Hódysok. 

Utánpótlás-eredmények egyes hajóban: U16: 1. Hidvégi Zalán Imre, U17-18: 1. Hidvégi Hunor Tamás.

Párosban: U10: 2. Schindler Mihály–Luigics Ádám és Bublovics Barbara–Szalai Kíra, U11: 3. Brázik Zsombor Noel–Haltrich Hunor.

Négyes hajóban: U11: 3. Kerekes Robin–Horváth Mátyás–Torma Bulcsú–Wojejvodics Bence. 
Masters eredmények egyes hajóban, korosztályonként: 1. Winkler Máté, Nagy Gábor, Czina László, Csabai Ágota, dr. Jakabó Judit Vilma, 2. dr. Galambos József, Végh Krisztina, Herendi Ágnes, 3. Fejes József.

Mix páros hajóban: 1. Szűcs Ildikó Csilla–Ráczpali István, Horváth Ilona–Herendi László, 3. Zoltai Attila–Maller Katalin. Párosban: 1. Nagy Gábor–Cserjés Károly, Fejes József–Pataki András, Szűcs Ildikó Csilla–Végh Krisztina, 2. Pintér Andrea Gabriella–Maller Katalin, Nagy Zsuzsanna–Horváth Ilona, Czina László–Nyári György, Benke Kálmán–Herendi László, 3 Szitás Zsuzsanna–Pusztai Katalin. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában