Vízen

2022.06.09. 10:10

A nyergesi kajak-kenus lányok párosban verhetetlenek voltak

Huszonhét hajóban tizenöt fiú és nyolc lány állt starthoz a a nyergesújfalui Zoltek Kajak-Kenu SE színeiben a Fadd-Domboriban rendezett vidéki ifjúsági válogató versenyen.

F. K.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fenyvesi Károly

A sportág minden idők eddigi legeredményesebb maratoni versenyzőjéről, Csay Renátáról és a háromszoros olimpiai, háromszoros világbajnok Kammerer Zoltánról elnevezett találkozó tétje volt a korosztály országos versenyén való indulás joga is. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség tizenkét tagszervezete 395 lapátolóval 436 hajót küldött csatába.

A nagyon jelentős hazai versenyen legjobban a Deák Anna Csenge és Schubert Zita kettős szerepelt az U12-es korosztály 2000 méteres párosok távján, elsőként értek célba. Távján egyéniben ezüstérmes lett korosztályában Szűcs Réka és Eckl Kristóf, a dobogó harmadik fokára állhatott Pehely Lili. Negyedik helyen lapátolt a célba Varga Lara, Merényi Tamás és Rózsahegyi Rozi. Ötödik lett Pánczél Kristóf és a Rózsehegyi Rozi, Szűcs Réka alkotta páros, Somodi Laura hatodikként ért be a célba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában