Vízilabda

2022.05.16. 06:29

Szenzációs sikerrel hozta el a bronzérmet a TVSE Vízilabda Kft. ifi csapata

A tatabányai egyesület leány ifi csapata az országos leány ifjúsági bajnokságban a Dunaújvárossal játszott a harmadik helyért.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Izgalmas, szoros mérkőzést láthattak a medence partjáról a szurkolók: a csapatok ugyanis fej-fej mellett haladtak egészen a mérkőzés végéig. A negyedik negyedben a Dunaújváros ellépett két góllal, ám a tatabányai lányok nem adták fel, és fél perccel a mérkőzés vége előtt egyenlítettek.

A Dunaújvárosnak még volt egy támadásnyi ideje, de már nem született több gól a rendes játékidőben. 10:10 döntetlent mutatott az eredményjelző, így jöhettek az ötméteresek, eldöntve a bronzérem sorsát. Először a tatabányai lányok hagytak ki egy ötméterest, ám ez után a dunaújvárosi lányok is hibáztak.

A TVSE Vízilabda Kft leány ifi csapata BRONZÉRMES lett az Országos leány ifjúsági bajnokságban .
A bronzérmes csapat tagjai: Marsi Lilla, Zantleitner Helga, Zantleitner Noémi, Zink Petra, Orbán Boglárka, Zöld Tamara, Mikola Boglárka, Bíró Lola Nadin, Kovács Dalma, Kovács Janka, Sóti Lili, Zöld Karolin, Perjési Kitti, Lefebvre Eszter, Cser Petra (Forrás: Beküldött)

Az utolsó körben a Dunaújváros ismét kihagyott egyet. Zantleitner Noémin nagy volt a nyomás, ám nem remegett meg a keze, bedobta az ötméterest. A lányok ezzel bronzérmet szereztek az Országos leány ifi bajnokságban. 

TVSE Vízilabda Kft. - DFVE 14:13 ötméteresekkel ( 0-1 , 4-3 , 3-3 , 3-3 , 4-3 )
Gólszerzők : Zink P. 5, Zantleitner N. 4, Zantleitner H. 2, Zöld T., Kovács J., Sóti L. 1-1.

A csapat edzője: Zantleitner Krisztina
Segítő: Bicskei Péter
Kapusedző: Zirigné Sós Ildikó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában