Vízilabda

2022.05.24. 07:30

Sorsdöntő mérkőzést játszik a TVSE

A bennmaradásért játszik a Gebauer-csapat.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Vízilabda OB I. B, férfi, 25. forduló
Tatabányai Vízmű SE – Hódmezővásárhelyi VSC
Tatabánya, szerda: 18 óra.

Kemény összecsapás vár a vízműves pólósokra a korábbról elhalasztott, és most lejátszandó hétközi találkozón. A tatabányaiak ugyanis, győzelmük esetén, végleg bebiztosíthatják második vonalbeli tagságukat. Ahogy Gebauer Lajos, a TVSE vezetőedzője kiemelte, elsődleges cél, hogy megnyerjék a szerdai mérkőzést, mert azzal biztosan elkerülnék az az osztályozót. 

A vásárhelyiek ugyan csak egy hellyel előzik meg a tabellán a tatabányaiakat, azonban pontban tizeneggyel. Ennek ellenére korántsem esélytelen a hazai együttes. Gebauer edzőnek ugyanis valamennyi játékosa rendelkezésre áll ezen a fontos meccsen. A szakvezető pedig abban is bízik, hogy fiatal pólósai átérzik a mérkőzés tétjét, és szívüket-lelküket kiteszik a medencében a siker érdekében. A januári hódmezővásárhelyi találkozón szoros volt az eredmény, 8-6-ra nyerte a hazaiak. A szerdai meccsen Várkonyi Gabriella és Füzesi Zs. játékvezetők fújják a sípot. 

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában