Vízilabda

2022.05.09. 07:34

Simán győzött az esélyesebb

Nem a legkedvezőbb előjelekkel utazott a fővárosba a vízműves alakulat, mivel a zömében fiatal játékosokból álló társaság tagjai közül többen is vizsgára, érettségire készültek.

Petrik J.

Túl sokat hibázott a Tatabánya (fehér sapkában)

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Ezek a tanulással összefüggő teendők egyébként a csapat egész hetes felkészülésén, az edzések látogatottságán is éreztették hatásukat. Ennek tudatában a tisztes helytállás volt csak elvárható a Gebauer-legénységtől, amelyet hellyel-közzel teljesített is a vendégegyüttes. Bosszankodni azonban annak ellenére is van oka a tatabányaiaknak, hogy a papírforma nem mellettük szólt. 

Elég, ha csupán a kihagyott két büntetőt, illetve az elpuskázott lehetőségeket vagy a gyatrán kivitelezett lövéseket említjük. Ennek dacára összességében a vártnál mégis jobb eredményt sikerült elérnie a TVSE-nek. 

Gebauer Lajos: – Ötmétereseket nem szabad elhibázni, ez a mostani pedig nem is az első alkalom, amikor két vagy három büntetőt is elrontunk egy meccsen. Ha nem hibázunk, szorosabb lehetett volna az eredmény. Gombos ismét jól mozgott és a 15 éves kapusunk, Borbély is megtette, amit vártunk tőle.

Vízilabda, OB I. B, férfi, 23. forduló 
Ybl WPC–Tatabányai Vízmű SE 11-5 (3-0, 5-2, 2-2, 1-1) 
Budapest, Komjádi-uszoda, 100 néző, vezette: ifj. Kenéz Gy., Bujka J. 
Tatabánya: Szabó II. – Gombos 1, Szenczi, Szőke 2, Várnagy, Végh L., Németh G. Csere: Borbély (kapus), Csányi, Bokros, Németh A., Hlogyik 1, Dubinák 1, Galler. Edző: Gebauer Lajos. 
Gól emberelőnyből: 7/4, illetve 8/3. 
Gól ötméteresből: 0, illetve 2/0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában