Vízilabda

2022.05.01. 19:06

Otthon szaladtak bele nagy martfűi pofonba a tatabányai vízipólósok

Hazai medencében kapott ki a Tatabánya a martfűi Invictus SC-től.

Petrik József

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A két csapat más célokért küzd ebben a szezonban. A vendég martfűi együttes jóval tapasztaltabb és fizikálisan is erősebb pólósokból tevődik össze. Ám ez nem lehet magyarázat egy ilyen végeredményre, különösen, hogy két negyeden keresztül jól tartották magukat a vízművesek. De az igazi tűz már ekkor is hiányzott a teljesítményükből. A helyzeteik jó részét el is puskázták a hazaiak, miközben a vendégek ezt a luxust nem engedték meg maguknak.

A koncentráció hiánya és a kishitűség az emberelőnyös helyzetek nulla százalékos kihasználásában is megmutatkozik. A hazaiaknál egyedül talán Gombos játéka érdemel külön említést, aki a legtöbb emberfóros lehetőséget teremtette. Egy, a bennmardásért küzdő társaságnak, mint a TVSE is, jóval többet kell mutatnia hozzáállásban.

Gebauer Lajos: – Tudtuk, hogy az ellenfelünk jobb erőkből álló gárda, de ettől még örültem volna, ha több tüzet látok a játékosaim szemében, és nem törődnek mindenbe bele.

Vízilabda, OB I. B, férfi, 21. forduló
Tatabányai Vízmű SE–Invictus SC 4-11 (1-1, 1-3, 2-4, 0-3)
Tatabánya, 100 néző, vezette: Tordai G., Sikter R.
TVSE: Szabó II. – Gombos 1, Szenczi 1/1, Szőke 1, Várnagy, Galler, Csányi. Csere: Tátrai, Németh G. 1, Végh L., Dubinák, Hlogyik, Czibere. Edző: Gebauer Lajos.
Gól emberelőnyből: 5/0, illetve 6/4.
Gól ötméteresből: 2/1, illetve 0.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában