Asztalitenisz

2022.05.19. 23:55

Ismét asztalhoz álltak az amatőrök Tatabányán

A közelmúltban fejeződött be a helyi Kodály-iskolában a tatabányai városi amatőrbajnokság, amelyen több korcsoportban, összesen 62-en indultak.

K. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: K. A.

A versenyen megyénken kívülről érkező játékosok is részt vettek. A hosszú kihagyás ellenére meglepően magas színvonalú, szoros mérkőzéseken dőltek el a helyezések. Az összevont férfi egyest az első számú esélyes Kovács Milán távollétében szoros csatában Bogyó László nyerte a veterán Fecskés Zoltán előtt. A további korcsoportokban nem születtek meglepetések, ha helyenként nagy csatában is, de az esélyesek diadalmaskodtak. A párosok küzdelmét a Bogyó László–Fecskés Zoltán duó magabiztos játékkal nyerte Wiszt Attila és Wiszt Péter előtt. 

Eredmények: összevont férfi egyes: 1. Bogyó László, 2. Fecskés Zoltán, 3. Demény Zsolt és Wiszt Péter; férfi egyes 30 éves korig: 1. Demény Zsolt, 2. Wiszt Péter, 3. Szénási Gergely és Tasi László (Budaörs); férfi egyes 30-60 év között: 1. Bogyó László, 2. Hérics József, 3. Hoffmann Péter és Kun Attila; férfi egyes 60 év felett: 1. Triebl Ferenc, 2. Tajti Márk (Komárom), 3. Ács Tivadar (Oroszlány) és Talabér Attila (Veszprém); férfi páros: 1. Bogyó László–Fecskés Zoltán, 2. Wiszt Attila–Wiszt Péter, 3. Czitrovszky Tamás–Hérics József és Demény Zsolt–Hoffmann Péter. 

A településsel nem jelölt játékosok a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetség (TVSZSZ) versenyzői. A díjakat és az érmeket Szám Zoltán főszervező és Vadóc László, a TVSZSZ elnöke adta át a győzteseknek és a helyezetteknek.
 

Wiszt Péter (balra) és a három számot is megnyerő Bogyó László 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában