Foci

2022.05.09. 07:18

A Tatabánya, a Komárom és a Dorog is veretlen maradt a hétvégén

A megszerzett ponttal nincs beljebb a Komárom, a Dorog számára viszont még jól jöhet.

H. I. - Vá. T.

Forrás: NSO

A Dorogi FC 10-8-18-as mérleggel, 38 ponttal a 17. helyen áll a táblázaton, egy egységgel megelőzve a legjobb kieső Budaörsöt. Folytatás vasárnap 17 órától hazai környezetben a PMFC ellen. 

LABDARÚGás, NB II., 36. FORDULÓ

SZOLNOKI MÁV FC–DOROGI FC 1-1 (0-0)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 1000 néző, vezette: Móri T. (Bertalan D., Bede T.).

SZOLNOK: Hegedűs L. – Tömösvári (Csörgő, 83.), Papp Sz., Szabó A., Gohér – Kónya M., Tisza K. – Rokszin (Tóth L., a szünetben), Sipos Z., Lakatos I. – Busa (Irmes, 79.). Vezetőedző: Romanek János.

DOROG: Mursits – Nyíri, Berkó, Keresztes, Papp M. – Lénárth (Lőrincz A., 74.) – Rácz F. (Girsik, 86.), Szerencsi, Tóth B. (Vígh Á., 62.), Szedlár (Oldal, 62.) – Barna G. (Hajdú R., 62.). Vezetőedző: Fenyvesi László.

Gólszerzők: Sipos Z. (48., - tizenegyesből), illetve Vígh Á. (78.).

A 35. fordulót rendezték a harmadosztályban. A Tatabánya kötelező győzelem előtt állt, hiszen a már biztos kieső Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő volt az ellenfele idegenben. Az eltiltás után a kispadra visszatérő Bekő Balázzsal sikerült is a három pont megszerzése, így letudta a rossz szériáját a Bányász. A vendégektől a kapitány Kovács István duplázott, előbb akcióból, majd büntetőből volt eredményes. A Tatabánya a hetedik helyről várja az utolsó három fordulót. 

A Komárom a kiváló formában lévő (öt meccsből négy győzelem) MOL Fehérvár II.-t fogadta. A vezetést ugyan megszerezte, de a Vidi egalizálni tudott, így egy ponttal lett gazdagabb a 17., kieső helyen álló KVSE. Ez jelen helyzetben nem sokat ér, hiszen a Kelen győzni tudott, így már hét pont a hátrány a 16. helyezett Gyirmót II.-vel szemben, és már csak 9 egység szerezhető. 

NB III., Nyugati csoport, 35. forduló
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Tatabányai SC 0-2 (0-1)
Agárd, vezette: Dombi O. (Bőhm Á., Vad A.).
Tatabánya: Kunsági – Kovács I., Krupánszki, Gyürki (Módi, 84.), Soltész, Szegleti (Árvai, 60.), Katona (Márton, 88.), Letenyei (Kocsis, 46.), Klausz (Angyal, 84.), Hoszpodár, Székely. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerző: Kovács I. (37., 79. – a másodikat tizenegyesből)

Komárom VSE–MOL Fehérvár FC II. 1-1 (1-0)
Komárom, vezette: Holczbauer F. (Kulman T., Farkas G. Z.).
Komárom: Bánfalvi – Tóth D. L., Csernák, Végh, Simigla (Gelencsér, 78.), Köles, Tóth P. A., Vincze (Szántó, 73.), Horváth M., Göblyös, Horváth R. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerzők: Tóth P. A. (29.), illetve Dékei (77.).


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában