Foci

2022.05.14. 07:04

A kiesés elől menekülne a Dorogi FC, a listavezetőt várja a Tatabánya a hétvégén

Folytatódik a bajnokság a hétvégén. A Komárom, a Tatabánya és a Dorog is pályára lép.

Vá. T–H. I.

Forrás: NSO

A tavaszi mélyrepülés miatt a dorogiaknak immár csak egyetlen céljuk lehet: az őszi 7. hely után elkerülni a kiesést. A Fenyvesi-csapat dolgát némileg megkönnyíti, hogy a baranyaiak a „senki földjén”, a 11. helyen állomásoznak, lényegében az a kérdés, hogy a 7. és a 11. hely között hol végeznek. A Dorog formája viszont nem sok okot ad a bizakodásra, a gárda a „tavaszi” tabellán masszív utolsó lenne... Pécsen egyébként 2-1-es vendégsiker született, a három pont nagyon jól jönne Berkóéknak most is. Ami a riválisok sorsolását illeti, a 18. Budaörs a már feljutott Vasast fogadja, míg a 19. Szolnok a középcsapat Tiszakécske otthonába látogat. 

Labdarúgó NB II., 37. forduló 
Dorogi FC–PMFC 
Dorog, Buzánszky-stadion, vasárnap, 17 óra. 


Nem lesz egyszerű feladata a harmadosztályú csapatainknak, hiszen a Tatabánya a listavezető Mosonmagyaróvárt fogadja, ahol a vendégcsapat bajnoki címet is ünnepelhet egy győzelemmel. A Komárom számára egyetlen cél lehet, megtartani a három harmadosztályú csoport legjobb 17. pozícióját. Ez sem tűnik egyszerűnek, hiszen az újonc ETO Akadémia a negyedik helyen áll a tabellán, amit szeretne megőrizni. Ősszel a győriek 4-1-re győztek Komáromban. Mindkét találkozó 17 órakor kezdődik. 

NB III., Nyugati-csoport, 36. forduló 
Május 15, vasárnap, 17 óra 
Tatabányai SC–Credobus Mosonmagyaróvár 
ETO Akadémia–Komárom VSE 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában