Labdarúgás

2022.05.14. 09:43

3 év után megválik a Tatabánya a vezetőedzőjétől, Bekő Balázstól

Anyagi gondok miatt döntött úgy a klub, hogy megválik Bekő Balázstól. A vezetőedző a szezon végén távozik a Bányász kispadjáról.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabányai SC - Labdarúgás

Három év után távozik a Tatabánya kispadjáról Bekő Balázs vezetőedző, számolt be a Nemzeti Sport. Ahogy írják, a klub elöljárói pénteken közölték a trénerrel, hogy  a szakosztály tartozásai miatt nem tudják megtartani.

Hiába végezte jól a munkáját az 50 éves edző, a felmerülő anyagi problémák miatt az egyesület vezetői kénytelenek megválni tőle. A klub a döntését pénteken közölte Bekő Balázzsal, aki tudomásul vette azt, és békében válik el a klubtól. Az idényt még becsülettel végig csinálja, azt követően áll fel a kispadról. A tréner szisztematikus munkával építkezett Tatabányán, több fiatalt is felhozott az első kerethez, és rá jellemző módon a közelmúltban több megkeresést is visszautasított a Tatabánya kedvéért – az NB II-ből is volt ajánlata. Bekő Balázs hamarosan szabadúszó edzőként várja a rá váró újabb kihívást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában