Röplabda

2022.04.29. 16:30

Simán kikapott, de második lett a TRSE

Tét nélküli mérkőzést játszott a két csapat.

Kun Attila

Forrás: 24 Óra

Fotó: N.Á.

Röplabda, NB II., női, felsőház, Nyugati csoport, 10. (utolsó) forduló 
Veszprém Volley–Tatabányai RSE 3–0 (11, 13, 8) 
Nemesvámos, 30 néző, vezette: Mezőffy Zs. T., Mezőffy E. A. 
TRSE: Sinai, Kocsis, Horváth, Borbély, Nagy, Rácz. Csere: Szövérdffy, Csóka, Torma, Keszthelyi (libero), Szabó (libero). Vezetőedző: Bódis Attila. 
A Tatabánya azzal a tudattal vághatott neki a listavezető, a csoportelsőséget már korábban bebiztosító Veszprém elleni mérkőzésnek, hogy biztosan a második helyen végez a csoportban, hiszen riválisa, a második helyre még ugyancsak pályázó Palota nagyjából másfél órával a nemesvámosi kezdés előtt 3–2-re kikapott Pécsen. A két csapat így már tét nélküli mérkőzést játszott, amelyet a hazaiak háromnegyed óra alatt, nagyon simán nyertek meg. A TRSE felnőttcsapata számára ezzel véget ért a szezon. 
Bódis Attila: – Amikor megtudtam, hogy a Pécs nyert, és ezzel biztosan másodikak vagyunk, azt kértem a lányoktól, hogy játsszanak egy jót. Ez sajnos nem sikerült, rágörcsöltünk a meccsre és megijedtünk attól, hogy az ellenfél nagyon lendületesen játszott. Az egész szezonban nyújtott teljesítmény alapján azonban büszke vagyok a csapatra. 
 

Címkék#röplabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában