Labdarúgás

2022.04.21. 17:44

Hárommeccses eltiltást kapott a tatabányai edző, két játékosát is elmeszelte az MLSZ

Bekő Balázs és Gyürki Gergely három-, Módi Viktor kétmeccses eltiltást kapott az MLSZ-től az NB III. vasárnapi fordulójában történtek után.

K. A.

A botrányos meccsen három piros lapot is kapott a Bányász

Forrás: Foci és Társai Blog/Youtube

Ahogyan arról már beszámoltunk, botrányos jelenetek zajlottak a pályán az első félidő közepén az NB III. Nyugati csoportjában vasárnap lejátszott Veszprém–Tatabánya mérkőzésen. 1-0-s hazai vezetésnél Árvai Dániel fejelt a Veszprém kapujába, a labda azonban kipattant a hálótartó vasról, a játékvezető és az asszisztensek pedig nem észlelték, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, így a játék folytatódott. 

Az esetet követően a tatabányai futballisták és a szakmai stáb (teljes joggal) reklamálni kezdett, aminek a végén komoly tumultus alakult ki a pályán, ahová a biztonsági emberek is beléptek. A játékvezető végül a 24. percben a pályára rohanó és ott reklamáló Bekő Balázs vezetőedzőt és az egyik asszisztenst felelősségre vonó Gyürki Gergelyt, valamint a kispadról békítő szándékkal beszaladó (és a pályáról a biztonságiak által lelökdösött) Módi Viktort is kiállította a tatabányaiak közül. 

A találkozót végül a Veszprém nyerte 3-1-re. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága most döntött a kiállított sportemberek ügyében: Bekő Balázs vezetőedző a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől három soron következő NB III.-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült, míg Gyürki Gergely ugyancsak három, Módi Viktor pedig két soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Az eltiltások így a Tatabánya soron következő Bicske (otthon), Puskás Akadémia II. (idegenben) és Zalaegerszeg II. (otthon) elleni mérkőzéseket érintik. Arról nincs hír, hogy a játékvezetői csapat tagjai milyen megrovásban részesültek, vagy egyáltalán részesültek-e… 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában