Vízilabda

2022.04.09. 20:47

A TVSE-nek esélye sem volt, a vereség után osztályozóra kényszerül a csapat

Nem babra ment a játék: az osztályozó nélküli bennmaradás volt a tét a két csapat harmadik összecsapásán.

P. J.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Z. I.

Az osztályozó nélküli bennmaradás volt a tétje a két csapat harmadik összecsapásának, azaz nem babra ment a játék. A vendéglátók – a tatabányai sátortetős uszoda bontása miatt házigazdákról nem beszélhetünk – korántsem a legjobb előjelekkel készülhettek a találkozóra, a sorsdöntő mérkőzésre ugyanis nem tudtak a saját medencéjükben készülni és edzeni is mindössze kétszer tudtak. Ez pedig erősen befolyásolta a TVSE pólósainak és szakvezetőjének hangulatát is. De amellett sem szabad elmenni, hogy egy egykori FTC-játékos fújta a találkozón a sípot, mégpedig úgy, hogy a győriek kispadján is egykori klubtársa ült… 

Zantleitner Krisztina: – Kishitűen játszottunk, rosszul védekeztünk. Sok távoli gólt kaptunk, mi viszont alig lőttünk kapura. Végig futottunk az eredmény után, miközben az igazi küzdeni tudás is hiányzott. Esélyünk sem volt a győzelemre.

Vízilabda, OB I., női, rájátszás a 9. helyért, 3. mérkőzés 
TVSE Vízilabda Kft.–Győr 5-6 (1-1, 1-3, 1-1, 2-1) 
Budapest, Szőnyi úti uszoda, 100 néző, vezette: Füzesi Zs., Csizmadia Zs. 
Tatabánya: Zirighné Sós I. – Zantleitner N., Zink, Orbán 2, Zöld, Rajna 1, Szedlák 1. Csere: Zantleitner H., Sóti 1, Bozsó. Edző: Zantleitner Krisztina. 
Gól emberelőnyből: 9/3, illetve 6/1. 
Gól ötméteresből: 0, illetve 1/1. 
Kipontozódott: Vaszari (Győr) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában