Nb II.

2022.03.16. 07:00

Lesz villany Dorogon, így pótolják a meccset

Áramszünet miatt halasztott mérkőzést pótolt be a Dorogi Fc.

Vá. T.

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

A múlt szerdán rendezték volna a Dorog–Szentlőrinc találkozót, ám az élet, no meg az áramszolgáltató közbeszólt: aznap ugyanis hálózatfejlesztés és karbantartás miatt előre meghirdetett áramszünet volt, amely érintette a dorogi stadiont is, a mérkőzést így egy héttel elhalasztották.

Mind a két együttes vereséggel hangolt az összecsapásra, a Szentlőrinc saját otthonában maradt alul a Tiszakécske ellen (1-2), míg a Dorogi FC – azután, hogy a Haladás ellen megszakította borzasztó sorozatát – az alsóházi Budaörstől szenvedett sima, 3-0-s vereséget. A hazaiak dolgát tovább nehezíti, hogy a hétvégén kiállított Berkó piros lapos eltiltás miatt nem állhat rendelkezésre. 

A két csapat egyébként nagyon egyforma: a Dorog a 10., a Szentlőrinc pedig a 11. helyen áll a bajnokságban, mindkét csapatnak 34 pontja van. A két alakulat őszi találkozója nem hozott gólt, 0-0-s döntetlent játszottak a felek, aminek most egyik csapat sem örülne.

Labdarúgás, NB II., a 27. fordulóból elhalasztott mérkőzés 
Dorogi FC–Szentlőrinc 
Dorog, Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion, szerda, 15 óra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában