Grundfos Tatabánya KC

2022.02.13. 16:09

Tegnap ellenfél, ma csapattag: két új játékos érkezik Gyöngyösről Tatabányára

A két játékos: Vilovski Uros és Ubornyák Dávid tegnap még a Gyöngyös színeiben lépett pályára Tatabányán.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

A szombati meccs után a két új játékos érkezéséról a Tatabánya Handball számolt be honlapján. Mindkét játékossal beszéltek, hogy megtudják, milyen várakozásokkal érkeznek Tatabányára. Az interjúból kiderül, hogy a tapasztalt beállós, Vilovski Uros azt várja, hogy a csapat nagyon erős legyen és stabil a játékban. Azt szeretné, hogy minden egyes mérkőzésen kellően összpontosítsanak, legyen minél stabilabb a játékuk, főleg védekezésben.

Arra a kérdésre, hogy miben lehet a legnagyobb segítségére a csapatnak, arra világított rá, hogy a saját hibáiból tanul az ember. Mint mondta, lassan húsz év van a lábaiban: az hogy milyen lesz a felállás, milyen lesz a védekezés, hamarabb kiszúrja, talán hamarabb észreveszi mi fog következni a mérkőzésen.

Ubornyák Dávid személyében egy kreatív irányító érkezik a tatabányai csapathoz. Ubornyák, aki meghatározó játékosa volt a gyöngyösi csapatnak, azért döntött Tatabánya mellett, mert egy nagyon jó csapatnak tartja a Grundfos KC-t és a karrierje szempontjából hozta a döntést. Szerinte egy jó csapat fog összejönni jövőre. A következő szezonnal kapcsolatban úgy vélekedett, biztosan nehéz szezon lesz, de igyekeznek majd a tudásuk legjavát nyújtani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában