NB II

2022.02.27. 08:18

A kisebbik Kiprich is pályára lép Dorogon

A Tiszakécske látogat a bányászvárosba. A csapattal ismert arc is pályára lép: a tatabányai legenda, Kiprich József fia, Dávid.

Vá. T.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Gödörben vannak a dorogiak, ezt kár lenne tagadni, noha már négy forduló is lement 2022-ben, a piros-feketék képtelenek voltak begyűjteni a három pontot: egy döntetlen mellett három vereség a mérleg. Legutóbb hazai pályán az akkori sereghajtó Budafok fogott ki a Fenyvesi-csapaton, és ezúttal is a tabella utolsó helyezettje látogat Dorogra.

Az újonc Tiszakécske csapatában ettől függetlenül jó néhány ismert játékos van, a sort Kiprich Dáviddal illik kezdeni: az egykori tatabányai legenda, Kiprich József fia is az alföldi együttesben játszik. Rajta kívül jól csenghet még Beliczky Gergő, Heffler Norbert, Holczer Ádám, vagy épp Tajti Norbert neve is. A dorogiaknak azonban muszáj begyűjteni a győzelmet, különben meleg lehet az a bizonyos pite az alsóházban... 

Az ellenfél jobb formának örvendhet, hiszen Visinka Ede csapata 2022-ben már kétszer is nyert, a Békéscsaba és a III. Kerület csapatait is legyűrték idén, a legutóbbi fordulóban viszont egy négyesbe szaladtak bele otthon a Szeged ellen. A két alakulat között kereken tíz pont a differencia, viszont az újonc kécskeiek csak négy pontra vannak a már bennmaradó helyen tanyázó Budaörstől, így a motiváció biztosan meglesz részükről. 
Ősszel egyébként Tiszakécskén 2-1-re nyert a Dorog, ezzel minden bizonnyal most is kiegyeznének Lénárték. 

Labdarúgó NB II., 25. forduló 
Dorogi FC–Tiszakécskei LC 
Dorog, Buzánszky-stadion, vasárnap, 14 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában