Kézilabda

2022.01.25. 20:48

Parádés győzelmet arattak a komáromiak

A fordulót a harmadik helyről kezdő KVSE a hatodik Gárdony-Pázmándhoz látogatott a hétvégén.

K. A.

Forrás: Shutterstock

A komáromiak foghíjas csapattal, mindössze négy cserével utaztak Gárdonyba, a kezdőcsapatból Szabó-Kovacsicz Mónika esett ki betegség miatt. A kedvezőtlen előjelek ellenére Nagy Péter csapata végig vezetve, kiváló játékkal verte ellenfelét úgy, hogy végül kétszer annyi gólt lőtt, mint riválisa. A komáromiak különösen védekezésben teljesítettek remekül, a kapusteljesítmény is kiemelkedő volt. A KVSE-nél mindenki játéklehetőséget kapott és mindegyik játékos élt is a lehetőséggel, a mezőnyjátékosok mindegyike legalább kétszer volt eredményes. 

A Komárom – győzelmével (és a Pénzügyőr vereségével) a második helyre jött fel a tabellán és négy fordulóval az alapszakasz zárása előtt már szinte biztos, hogy a rájátszást a felsőházban folytathatja. A KVSE legközelebb szombaton játszik, 17 órától a SZISE együttesét látja vendégül. 

Nagy Péter: – Amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk, azt maradéktalanul teljesítették a lányok. A mutatott játék, különösen a védekezés és a kapusteljesítmény szenzációs volt. Nem volt hullámvölgy a játékunkban, minden sikerült, gyakorlatilag tökéletes mérkőzést játszottunk. 

Kézilabda, NB I. B., Nyugati csoport, alapszakasz, női, 14. forduló Gárdony-Pázmánd NKK–Komárom VSE 17-34 (6-17) 

Gárdony, 120 néző, vezette: Csányi T., Gadányi T. 

Komárom: Kubina – Gengeliczky 3/1, Karalyos 4, Tarjányi 4, Temes 2, Vajda 4, Simsik 10/2. Csere: Liszkai (kapus), Pozsgai 2, Molnár 3/1, Póczik 2. Edző: Nagy Péter. 

Az eredmény alakulása: 4. perc: 0-3, 16. p.: 2-8, 24. p.: 6-12, 35. p.: 9-19, 46. p.: 9-25, 56. p.: 14-31. 

Hétméteresek: 1/0, illetve 4/4. 

Kiállítások: 16, illetve 6 perc. 

 

Remek játékkal ütötte ki ellenfelét a KVSE (pirosban)

Fotó: K. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában