Dobogós helyezések

2021.12.27. 08:09

Sikerrel zárták az év utolsó versenyét a tatabányai gyerekek

Az U10-es korcsoport Győrben, a Kölyökből Atléta Program Észak-Dunántúli Régiójának versenyén a tatabányai gyerekek is részt vettek.

P. J.

Sokan neveztek az év utolsó versenyére Győrbe

Forrás: TSC

Győrben rendezték a Kölyökből Atléta Program Észak-Dunántúli Régió U10-es korcsoportjának versenyét. A 2012-13-ban született gyerekek sprint-gát-váltó, ugró-kerülő-váltó, két kezes hajítás, helyből távolugrás, sprint-váltó és célba dobás versenyszámokban küzdöttek meg egymással. 

A Tatabányai SC-Geotech három korosztályos csapattal vett részt az eseményen, ahol a kék-fehérek közül a legfiatalabbak teljesítettek a legjobban. A TSC 1-es csapata az első helyet szerezte meg, a 2-es számú gárda a második, a 3-as pedig a negyedik helyen zárta a viadalt. 

– Az év utolsó atlétikai versenyén a TSC-Geotech gyermek csoportjai hangulatos és színvonalas versenyt vívtak a házigazda győriekkel – emelte ki Salamon Zoltán, vezetőedző. – A győzelem mellett mindenképpen kiemelendő, hogy a második helyet is a TSC hozhatta el, míg a dobogóról csak hajszállal maradt le a harmadik együttesünk. A gyerekeket szép számú, elsősorban szülőkből álló szurkolótábor buzdította. 

Az 1. helyezett csapat tagjai voltak: Beke Kornél, Barják Márton, Szabó Dominik, Takáts Gábor, Tímár Bálint Ákos, Klébert Dorina, Ható Larina, Tamás Ramóna, Pap Zsófia. 

Edzőjük: Salamonné Visy Gabriella. 

Második helyezést szereztek: Csimár Erik, Kiss-Huszti Viktória, Losonczi Máté, Kovács Lola, Steczina Lia, Kovács Luca, Kis Orsolya, Varga Huba János. 

Edzőjük: Zverger Mária. 

Negyedikek lettek: Jónási Sarolta, Szand Emília, Papp Luca, Csicsai Panka, Szvitlik Noel, Sajtos Ármin, Sárközi Kristóf, Pap Zétény, Molnár Kíra. Edzőik: Salamon Sára és Tibola Zsófia. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában