cselgáncs

2021.12.05. 10:45

Két első helyezést szerzett a Tatabányai Judo Club a zalaegerszegi ob-n

A klub versenyzői remekül szerepeltek a felnőtt és serdülő országos bajnokságon, különösen utóbbi korosztály versenyzői tettek ki magukért az ob-n.

Kun Attila

A klub versenyzői remekül szerepeltek a felnőtt és serdülő országos bajnokságon, különösen utóbbi korosztály versenyzői tettek ki magukért az ob-n.

Forrás: 24 Óra

Fotó: beküldött

A közelmúltban rendezték Zalaegerszegen a felnőtt és a serdülő országos bajnokságot, amelyen a Tatabányai Judo Club is eredményesen szerepelt. A felnőttek között három, még csak elsőéves junior-korosztályú versenyzővel (Németh Dóra Kinga, Vaska Fanni, Pokk Armand) indult a klub, akik fiatal koruk ellenére szépen versenyeztek, Vaska Fanni ráadásul a pontszerző hetedik helyet szerezte meg.

A Tatabányai Judo Club csapata kitűnően szerepelt a Zalaegerszegen rendezett országos bajnokságon (Fotó: beküldött / 24 Óra)

A serdülők küzdelmeiben hét versenyzőt indított a TJC. A válogatott kerettagok közül a 40 kg-ban induló Radovics Mihály és a 45 kg-os Kunyik Botond is kiemelkedően teljesített, mindketten úgy végeztek az első helyen, hogy az összes mérkőzésüket ipponnal nyerték. Moharos Zsófia a harmadik helyezést szerezte meg 44 kg-ban, ezzel nagy valószínűséggel ő is kiharcolja a válogatott kerettagságot.

Németh Bálint Márk (50 kg) ötödik lett, Cseke Nándor, Dubszki László és Illényi Kristóf ezúttal nem ért el helyezést. A tatabányai serdülők ezzel a remek teljesítménnyel az éremtáblázat harmadik helyén végeztek 69 klub 256 dzsúdósának versenyében. Hogy a TJC serdülői szép jövő előtt állnak, azt az is bizonyítja, hogy idén még csak elsőévesek korcsoportjukban, így jövőre is a serdülők között versenyezhetnek.

Kunyik Zsolt, a TJC vezetőedzője ezúton is köszönetet mond az erőnléti edzéseken nyújtott segítségéért Földi Csillának, Csengeri Kálmánnak, Pócza Károlynak és Póczos Tamásnak. Kunyik Zsolt munkáját az edzéseken édesapja, Kunyik József is segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában