mérkőzés

2021.12.04. 16:40

A negyedik bajnoki sikerre készülnek a tatabányai kézisek

December 4-én 18 órától hazai pályán játszanak a Grundfos Tatabánya KC játékosai a Fejér B. Á. L. Veszprém együttese ellen. Mindkét csapaton nagy a nyomás.

P. J.

A hétvégén több élvonalbeli és másodosztályú csapatunkra is rangadó, illetve nehéznek tűnő mérkőzés vár.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

A Grundfos Tatabánya KC férficsapata ma este 18 órától a Fejér B. Á. L. Veszprém együttesét fogadja az élvonalbeli bajnokság 11. fordulójában a Földi Imre Sportcsarnokban. Egymást követő negyedik bajnoki sikerére készül a Tatabánya, amely jelenleg a tabella hatodik helyén áll, négy ponttal lemaradva a képzeletbeli dobogós pozícióról. A Bányász holnapi ellenfele jelenleg a kilencedik.

– Kellemetlen, rengeteget futó, fiatal csapat érkezik hozzánk. Mivel a legutóbbi két bajnokijukat elveszítették, rajtuk is lesz nyomás. A középső embereik jól lőnek, erre oda kell majd figyelnünk, mert ellenkező esetben jó eséllyel minden helyzetüket kihasználják. Sok múlik azon is, hogy a veszprémi kapuban Borbély milyen napot fog ki. Feszes, komoly védekezés szükséges ahhoz, hogy ne kelljen az eredmény után futnunk, mint tettük azt a Komló elleni bajnoki első félidejében – nyilatkozta Sibalin Jakab, a Grundfos vezetőedzője, Dragan Djukics „jobbkeze”. A sérült Bálint Bence és Hornyák Péter biztosan nem játszhat ma este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában