Győzelem

2021.11.23. 18:40

A mezőny egyetlen százszázalékos csapatává vált a hétvégén a tatabányai RSE

Komoly mérkőzésen vannak túl a tatabányai röplabdások, hiszen a tabella legfelső helyén álló Kaposvár ellen kellett kiállniuk, ám könnyedén vették az akadályt.

K. A.

Komoly mérkőzése volt a tatabányai röplabdásoknak, hiszen a tabella legfelső helyén álló Kaposvár ellen kellett kiállniuk, ám könnyedén vették az akadályt.

Forrás: TRSE/Facebook

Igazi rangadó várt hazai pályán a mérkőzés előtt a második helyen álló Tatabányai Röplabda Sportegyesület csapatára. Ellenfele ugyanis a listavezető, hozzá hasonlóan eddig az összes mérkőzését megnyerő MCM-Diamant Kaposvári alakulata volt.

A kezdeti lámpaláz után jól játszott és magabiztos győzelmet aratott a tatabányai csapat (Fotó: TRSE/Facebook)

Az első játszmában mintha a kelleténél jobban izgult volna a Tatabánya, a második szettől kezdve azonban – egy harmadik játszma közepi hullámvölgyet leszámítva – egyértelműen ellenfele fölé nőtt a házigazda és jó játékkal magabiztos győzelmet aratott. Bódis Attila csapata ezzel – immár a mezőny egyedüli százszázalékos csapataként – átvette a vezetést a bajnokságban.

A felkészülés eredményes volt, együtt örülhetett a csapattal az edzői gárda (Fotó: TRSE/Facebook)

– Izgatottan vártuk a mérkőzést, hiszen a listavezető ellen léptünk pályára és tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Az első szettben úgy tűnt, hogy a csapatom az öltözőben maradt, sok hibával játszottunk. A második játsz­mától viszont mintha nem ugyanaz a csapat lépett volna pályára, a lányok végre elhitték, hogy nyerhetnek, és mindent meg is tettek ezért. Mindegyik játékosomnak gratulálok – nyilatkozta Bódis Attila.

Jöhetett a szokásos buzdítás? Szép volt, lányok, szép volt! (Fotó: TRSE/Facebook)

Röplabda, NB II.–U21, női, B-csoport

Tatabányai RSE–1. MCM-Diamant RÖAK 3:1 (-20, 12, 21, 13)

Tatabánya, 75 néző, vezette: Ladányi B., Dobos V.

TRSE: Sinai, Szövérdffy, Kocsis, Borbély, Nagy, Rácz, Keszthelyi (libero). Csere: Kovács, Csóka, Udvardi, Horváth. Vezetőedző: Bódis Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában