grundfos tatabánya kc

2021.10.23. 18:46

Egészségügyi okok miatt köszönt le a Tatabányánál Matics mester

A klub vezetése és a vezetőedző a legutóbbi meccs után állapodott meg a távozásban.

Kemma.hu

Matics Vladan szerint jó társaság jött össze Tatabányán, a felkészülés során több nagycsapatot is megvert a Tatabánya

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

Friss információk:

A csapat Facebook-oldalán tett közzé újabb információkat Matics Vladan távozásával kapcsolatban. Mint írják, az október 22-i bajnoki mérkőzést követően a vezetőedző jelezte a klub vezetőségének, hogy a szezon hátralévő részében egészségi állapota miatt nem tud a csapat rendelkezésére állni vezetőedzőként. A szakember vezetőedzői feladatait ugyan nem tudja ellátni, de a megállapodás értelmében a klub kötelékében marad.

Megerősítették, hogy a csapat következő két találkozóján – az október 26-i Sporting CP elleni győri Európa Liga-mérkőzésen, majd az október 30-i, Balatonfüred elleni idegenbeli bajnoki meccsen – Sibalin Jakab eddigi másodedző irányítja a csapatot, segítője Ilyés Ferenc lesz. Kiemelték, hogy a klub mielőbb szeretné véglegesíteni a szakmai stáb összetételét az idény hátralévő részére, ennek érdekében már megkezdte az egyeztetéseket.

„Vladan Matics több mint hét éve dolgozik az egyesületnél, vezetésével valamennyi befejezett szezonban bronzérmes lett az NB I-ben a Tatabánya, az EHF-kupában pedig negyeddöntőt játszott. A Grundfos Tatabánya KC ezúton szeretné kifejezni köszönetét az eddigi sikerekért Vladan Maticsnak, egyúttal egészségi problémái kapcsán mielőbbi javulást kíván neki!” – tették hozzá a klub a posztban.

Erről írtunk korábban:

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos vereséget szenvedett a Gundfos Tatabánya KC a NEKA-tól október 22-én pénteken. Információink szerint a meccs után Matics Vladan megállapodott a klub vezetésével, hogy nem folytatja tovább a csapat vezetőedzőjeként. Matics Vladan 2014 júniusa óta volt a tatabányai kézisek vezetőedzője.

A klub ideiglenesen Sibalin Jakab másodedzőt és Illyés Ferenc klubmenedzsert bízták meg a csapat vezetésével. A csapat EHF Európa Ligabeli következő szereplésén, a Sporting CP (Portugal) elleni október 26-i győri meccsen már a két új megbízott vezető irányítja a tatabányai gárdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában