Labdarúgás

2021.09.03. 11:00

Új edzőt kaptak Kiprich Dávidék

Megvan a Tiszakécskei LC NB II-es labdarúgócsapatának új vezetőedzője: szeptember 1-jétől Visinka Ede irányítja a gárdát.

H. I.

A Tiszakécske egy plusz egy éves szerződést kötött a trénerrel, aki legutóbb, az előző idényben Csákváron dolgozott, de nyáron elhagyta a Fejér megyeieket. Visinka Ede a 4. forduló után távozó tréner, Nagy Sándor helyett ül le a kécskeiek kispadjára. Az új vezetőedző munkáját Virágh Ferenc asszisztens edző, Nagy Zsolt kapusedző, Vellai Áron erőnléti edző és Maczkó Gábor masszőr segíti.

Az újonc Tiszakécske hat forduló után két ponttal az NB II 20. helyén áll, legutóbb épp a Dorog csapatától szenvedtek 2–1-es vereséget hazai pályán. Az új vezetőedző jól ismeri Kiprich Dávidot, a tatabányai Kiprich József fiát, hiszen korábban mindketten megfordultak Csákváron. A Tiszakécske legközelebb a Budafok otthonában lép majd pályára a hétvégén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában