verseny

2021.07.31. 10:56

Újra mini- és félmaratonra várják a futás megszállottjait Tatán

Vasárnap rendezik Tatán a XXXVIII. Tatai Minimaraton és Félmaraton nemzetközi utcai futóversenyt.

K. A.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Dallos István

A rendezők, a tatai önkormányzat, a Footour Futó, Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület, valamint a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szeretettel vár minden sportkedvelőt a versenyre. A verseny délben kezdődik, egyéniben 13,5 és 21,1 km-en indulhatnak a nevezők, emellett háromfős (férfi, női) váltók számára is hirdetnek versenyt előbbi távon. A versenyen bárki részt vehet, a 14 éven aluliak az egyéni versenyben csak szülői nyilatkozattal indulhatnak. Nevezni a helyszínen, a tatai vár udvarán található versenyközpontban (Magyary Zoltán Művelődési Központ) lehet holnap 15-től 20 óráig, valamint a verseny napján 8-tól 11.15-ig. Az eredményhirdetés a vár udvarán lesz 14 órakor.

A Tata legszebb részein megrendezendő verseny 1984 óta öregbíti a város jó hírét. Volt olyan év, amikor a Nemzetközi Páneurópai Unió védnökségét élvezte, volt, amikor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság Sport For All Bizottsága is kiemelt rendezvényei közé sorolta, 2019 óta pedig félmaratoni távval is kiegészül. A teljes versenykiírás és a nevezéssel kapcsolatos tudnivalók a tata.hu weboldalon és az esemény közösségi oldalán olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában