szavazás

2021.06.03. 06:55

Döntsd el te, kik voltak a megyei foci legjobbjai!

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a 24 Órával és a Kemma.hu-val választja ki az idei bajnoki év legjobb játékosait. A döntés olvasóink kezében van: szavazataikkal döntsenek, ki nyerje a különböző kategóriát!

Kemma.hu

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a 24 Órával és a Kemma.hu-val választja ki az idei bajnoki év legjobb játékosait.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Minden meccsen ott voltál? Életed a foci? Akkor vérbeli drukkerként itt a kihagyhatatlan ziccer, hogy megmond, kinek a teljesítményével volták a legelégedettebb az idei bajnoki szezonban!

A szavazás június 8-án, 12 órakor ér véget. A szavazás eredményét a KEMLSZ júniusévzáró gáláján hozzuk nyilvánosságra. Szavazni a női mezőny, valamint a megyei I., II. és III. osztály legjobbjaira lehet, az első háromból öt-öt, a kétcsportos harmadosztályból pedig hat játékosra lehet szavani.

Szavazni naponta egyszer, Facebook-azonosítóval lehet, a jelölt nevére, majd a vote gombra kattintva. Szavazásra buzdítani, a jelölt fotóját megosztani megengedett, ehhez kattintsatok a Facebook-, vagy a megosztás-jelre kedvencetek fotójánál!


Kedvencedre ITT tudsz szavazni.


A jelöltek:

Megye I.: Monori Norbert (Zsámbék), Manga Zsolt (Nyergesújfalu), Manger Adrián (Sárisáp), Rába Jenő (Koppánymonostor) Mártonfi Richárd Attila (Esztergom)

Megye II.: Galba József (Bajót), Gyüszi Levente (Ete), Koller Tamás (Tát), Kovács Dániel (Pilismarót), Molnár Martin József (Ászár)

Megye III.: Czeglédi Ádám (Bakonyszombathely), Farkas Zoltán (Almásfüzitő), , Schmidt Dominik Zoltán (Dunaszentmiklós), Torday Dávid Géza (Csém), Valakovics Gábor (Gesztes), Pirsli János (Bakonysárkány)

Női foci: Pusztai Barbara Mária (Kisbér), Baldoni Vanessa (Környe), Pintér Denissza (Dorog), Katona Vanda Laura (Nyergesújfalu), Lelovics Nóra (Fortuna)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában