küzdelem

2021.05.16. 17:46

Kategóriát vált és nemzetközi sikerekért is nyomja a padlógázt a tardosi pilóta

Kailbach Gergely kategóriaváltásával már nemzetközi versenyeken is kipróbálhatja magát. Nagyon hálás családjának a rengeteg támogatásért.

Petrik J.

Forrás: Beküldött

Kailbach Gergely tardosi ralikrossz-versenyző tavaly a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában is abszolút győzelmet szerzett, emellett az 1600 köbcentiméteres kategóriában is első lett.

Az idei lesz a tizennyolcadik szezon a 35 éves versenyző pályafutásában. A tervek szerint ebben az évben már egy kategóriával feljebb, az úgynevezett Super Touring 1600-asok között versenyeznek. Itt már lehetőségük nyílik nemzetközi versenyeken is megmérettetni magunkat.

A tardosi pilóta elmondta, hogy az autó felkészítése az utolsó stádiumban van, a motor, a váltó, a fékek és a lengéscsillapítók is teljes felújításon estek át, illetve az új kategóriának megfelelő előírások szerinti átalakításokat is elvégezték.

– Az idei cél az új kategóriával történő megismerkedés mellett az autó beállításaiban további tapasztalatokat szerezni, minél több versenyen részt venni, azokon pedig a lehető legjobb eredményt elérni – emelte ki Gergely. – Ezúton szeretném megköszönni a családom, barátaim és támogatóim segítségét, akik nélkül nem tudnék ebben az esztendőben rajthoz állni.

Címkék#rally

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában