foci

2020.09.02. 12:58

Elmaradt két meccs a megye II. hétvégi fordulójában

A megyei bajnokság másod­osztályának harmadik fordulóját rendezték meg, a játéknapra kiírt nyolc mérkőzésből végül hatot játszottak le.

Kun Attila

A Bana küzdelmes mérkőzésen gyűrte le a vendég ászári csapatot

Forrás: beküldött

Az augusztus utolsó hétvégéjén rendezett fordulót még az első helyen kezdő Csolnok Kocs elleni, hazai mérkőzése elmaradt, mivel a vendégek nem tudtak kiállni az összecsapásra. Ennek köszönhetően a Süttő vette át a vezetést a bajnokságban, amely egy nehezebb első félidő után végül simán nyert Ácson. A vendégcsapatban Kottra Márk négyszer volt eredményes, az összes gólját a második játékrészben szerezte.

A Bana az első félidő után még hátrányban volt az Ászár ellen, de annak ellenére is fordítani tudott, hogy a második játékrész nagy részét emberhátrányban kellett lejátszania (sőt, az első félidőben a banaiak technikai vezetőjét is kiállította a játékvezető). Két döntetlen után megszerezte első győzelmét a Mocsa. A mocsaiak a szünetben már két góllal vezettek, azonban a vendég Tokod le tudta dolgozni a hátrányát. Aztán a 80. percben beállt Korán Tamás, és ha már pályára lépett, öt perccel később el is döntötte az összecsapást a hazaiak javára.

Első meccsét nyerte a Kisbér, amely ugyancsak 3-2-re tudott nyerni, mégpedig a veretlenségét ezzel elveszítő Tát ellen. A győzelem kulcsa Büki Csanád kezében volt, aki az első félidő hajrájában négy perc alatt duplázott, kétgólos előnyhöz juttatva a kisbérieket. A gólok mellett a lapok is potyogtak Bajóton. Az első félidő derekán, valamint a mérkőzés végén is volt egy gólváltás, így a mérkőzés döntetlenre végződött (a vendég Pilismarót ezzel megszerezte első pontját), miközben a játékvezető kiosztott 13 sárga és egy piros lapot is!

A Gyermely a félidőben már három góllal vezetett a Császár ellen, a vendégcsapat azonban Bauer Attila duplájával felzárkózott, majd az utolsó percben az egyenlítést is kiharcolta. A góllövőlista élén a négy gólt szerző piliscsévi Ulviczki Balázst (a Piliscsév Ete elleni mérkőzését elhalasztották) utolérte a duplázó császári Bauer Attila és a négyszer eredményes süttői Kottra Márk.

Megyei II. osztály, 3. forduló

Ácsi Kinizsi SC–Süttői SC 1-5 (0-1)

Ács, vezette: Vojvoda Miklós (Sárdi Éva, Mann Ádám József).

Ács: Farkas (Varga M., 62.) – Vincze, Kovács B. (Kéringer 82.), Bögi, Ozoróczi, Hegedűs, Satu A. (Gerencsér Z., 71.), Gerencsér M. T. (Császár, 37.), Szalai T. (Kohár M., 43.), Banda, Kohár J. Technikai vezető: Kelemen Attila.

Süttő: Király – Eberst, Nagy (Gimesi, 76.), Varga Á., Tárai G., Jámbor, Kovács R. Sz., Engelbrecht (Hőgyes, 74.), Kottra, Belovai, Tárai Á.

Gólszerző: Belovai (0-1) a 43., Kottra (0-2) a 60., Kottra (0-3) a 71., Ozoróczi (1-3, tizenegyesből) a 82., Kottra (1-4, tizenegyesből) a 87., Kottra (1-5) a 88. percben.

Bajóti Szikra SE–Pilismarót SC 2-2 (1-1)

Bajót, vezette: Farkas Bálint (Baranyai László, Szántó Ruben Dominik).

Bajót: Juhász D. – Mezei (Török, 68.), Juhász G., Bokros (Kecskés, 63.), Rácz, Aradi (Pozsonyi, 57.), Marczinkó (Prskó, 70.), Tömör, Galba, Takács, Juhász I. Tamás (Juhász II. Tamás). Technikai vezető: Urbán Sándor.

Pilismarót: Stefanek (Kabai, 46.) – Kovács, Wieszt, Laskai, Sáros, Faragó (Rigler, 8., Domak, 65.), Patos, Dóri (Szász, 74.), Méhes, Berdó (Eichenvalder, 65.), Ribár. Vezetőedző: Osvald Zsolt.

Gólszerző: Dóri (0-1) a 34., Marczinkó (1-1) a 37., Rácz (2-1) a 87., Kovács (2-2) a 88. percben.

Kiállítva: Galba (Bajót) a 61. percben.

Banai KSK–Ászár KSE 2-1 (0-1)

Bana, vezette: Janovics István (Nagygellér Miklós).

Bana: Kósa – Brulich, Szabó A., Száraz, Dobai, Róth G., Vincze, Rácz (Vollai, 86.), Róth M. (Bábics, 89.), Ress, Schelb (Zsolnai J., 62.). Technikai vezető: Körmendi Gyula.

Ászár: Molnár – Hnizda, Sáhó (Hullám, 27.), Ligeti, Kiss, Verebics, Kolonics, Horák, Palotás, Büki (Foltin, 78.), Szabó Á. V. Technikai vezető: Végh Dániel.

Gólszerző: Sáhó (0-1) a 12., Róth M. (1-1) az 50., Szabó A. (2-1, tizenegyesből) a 75. percben.

Kiállítva: Körmendi Gyula (33.) és Száraz (53.) – egyaránt Bana.

Gyermely–Császári SE 3-3 (3-0)

Gyermely, vezette: Tomacsek Balázs (Füstös Bálint).

Gyermely: Kővári – Kocsis, Semjéni, Terplán, Bognár, Tráj, Járóka (Kovács, 77.), Veszelovszki (Stréhli A., 76.), Gombás P. (Grosz, 93.), Stréhli N., Beck. Technikai vezető: Gombás Csaba Ferenc.

Császár: Demeter M. – Cseh, Szabó M. (Beke Z. Zs., 94.), Bauer, Rendes, Beke N. (Hideg, 46.), Vincze, Kisvári (Demeter Sz., 81.), Illek, Csonka, Nagy.

Gólszerző: Gombás P. (1-0) a 14., Járóka (2-0) a 18., Veszelovszki (3-0) a 29., Bauer (3-1, tizenegyesből) az 55., Bauer (3-2) az 57., Vincze (3-3) a 90. percben.

Kisbéri SSE–DG Tát SE 3-2 (3-1)

Kisbér, vezette: Kiszi Levente (Jámbor Bence, Kun Péter Attila).

Kisbér: Lengyel – Csima, Wolf, Simon, Proceller (Szántó, 46.), Büki (Geczinger, 93.), Nyári Z. (Vacic, 78.), Szabó M., Puzsoma, Korompay, Nyári A. (Gyöngyösi, 70.). Technikai vezető: Ujvári Ferenc.

Tát: Szél – Dékány, Rábl, Török, Koller, Jámbor, Mészáros, Tillman, Budavári, Páldi (Tirpák, 81.), Chrompota (Szabó Á., 65.). Technikai vezető: Szabó Attila.

Gólszerző: Szabó M. (1-0) a 18., Koller (1-1) a 34., Büki (2-1) a 41., Büki (3-1) a 44., Török (3-2) a 48. percben.

Mocsa KSE–Tokod SE 3-2 (2-0)

Mocsa, vezette: Lovas Gábor (Németi Soma János, Tóth Huba).

Mocsa: Pálvölgyi – Falu (Kecskeméti, 72.), Mesterházi (Rácz R., 30.), Csizmadia R., Kántor I. Sz., Kerekes, Varga, Czifra (Korán, 80.), Kántor K., Rácz J. R., Bakura. Technikai vezető: Farkas Tamás.

Tokod: Steinhöfer (Farkas P. I., 46.) – Cauxeiro D., Kiss Sz., Csáki (Cauxeiro B., 46.), Gyúró, Muzsik (Berber, 77.), Sárközi, Szépvölgyi, Kara, Kiss, Horváth (Cauxeiro R., 72.). Edző: Kiss László.

Gólszerző: Czifra (1-0) a 20., Csizmadia R. (2-0) a 39., Muzsik (2-1) az 55., Sárközi (2-2) a 65., Korán (3-2) a 85. percben.

A Csolnoki SZSE–Kocs KSE mérkőzés elmaradt, a Piliscsévi SE–Etei SE mérkőzést november 29-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában