felhívás

2020.05.31. 06:49

Zsonglőr focistapalánták videóit várja a labdarúgó szövetség megyei igazgatósága

A labdarúgó szövetség Komárom-Esztergom megyei igazgatósága várja a zsonglőr focista tehetségek rövid videóit a legvagányabb trükkökről.

H. I.

Forrás: Beküldött

Mint ismert, a koronavírus keresztülhúzta a megyei sportolók hétvégi időtöltését, akár a felnőtteket, akár a fiatalokat vizsgálva. Ennek megfelelően a legtöbb helyen alternatív megoldásokat keresnek a mozgásra. Ezt az utat választotta az MLSZ Komárom-Esztergom megyei igazgatósága is: on-line free­style-videókat várnak a 2006 és 2010 között született fiataloktól.

Az igazgatóság ekképpen tette közzé a felhívását az igazolt sportolók számára: „Küldj nekünk egy 15 másodperces videót, melyben megcsillantod az utcai grundfoci tudásod. Pöröghetsz a fejeden, lehetsz gumicsizmában és vicces jelmezben. Dekázhtasz, fejelhetsz, de vigyázz a labda le ne essen! Legyél dombtetőn, vagy a kocsi hátsó ülésén, legyél te a legvagányabb!”

Az elkészült videókat a megyei igazgatóság június 10-ig várja a Facebook-oldalán. A három legkreatívabb futballistát ajándékcsomaggal ajándékozza meg a Komárom-Esztergom megyei igazgatóság, valamint a győztes videókat közzé is teszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában