beruházás

2020.04.19. 07:10

Megújuló öltözőből futhatnak ki a gyepre a Naszály SE focistái

A naszályi sportklub öltözője több mint 6 millió forintos taotámogatásból újulhat meg, amelyhez az önkormányzat is közel 3 millió forinttal járul hozzá.

Petrik J.

A Naszályi Sportegyesület és a települési önkormányzat koordinálásában, taotámogatásból és önkormányzati forrásból megkezdődött a klub sportöltözőjének felújítása.

Mátyás Gábor, a sportegyesület elnöke elmondta: a korszerűsítésre a sportklub több mint 6 millió forint taotámogatáshoz jutott, emellett az önkormányzat további 2,6 millió forintos önerő biztosításával, valamint további 2,5 millió forintos finanszírozásával valósul meg a fejlesztés.

Az önkormányzati forrásból a csatorna, valamint a víz- és villanyvezetékek cseréjét már el is végezték a szakemberek. A további munkálatok során a szaniterek és az ajtók cseréje valósul meg, illetve a vizesblokk felújítását, a fűtés korszerűsítését, valamint a burkolat teljes cseréjét végzik el. Ezek után jöhet majd a festés.

Ezeken túl a Naszályi Sportegyesület új öltözőszekrények beszerzését is tervbe vette. A korszerűsített sportöltözőt azonban nem csupán a Naszály SE tagjai használják. Mivel a létesítmény az Angyalffy Mátyás Általános Iskolában van, így a hétköznapokon az iskola diákjait szolgálja ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában