tervek és számvetés

2020.01.20. 11:30

Könnyekig meghatódott Maráz Zsuzsa az Év Sportolója Gálán

Az esztergomi ultrafutó, Maráz Zsuzsa díjátadóként vett részt az idei Év Sportolója Gálán, de arról is vallott, hogy milyen tervei vannak, s miért hálás.

Kemma.hu

Az esztergomi ultrafutó, Maráz Zsuzsa díjátadóként vett részt az idei Év Sportolója Gálán, de arról is vallott, hogy milyen tervei vannak, s miért hálás.

Forrás: M4 Sport

Maráz Zsuzsa ultrafutó is jelölt volt az idei Év sportolója gálán a női sportolók között, s noha nem nyert, díjátadóként színpadra lépett. A Spartathlon-győztes futó Facebook-oldalán meghatottan idézte fel az eseményt.

– Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy ott voltunk, hogy díjátadó vendégek lehettünk egy olyan eseményen, ahol az ország sportcsillagait ünneplik. Felkerülni amatőr ultrafutóként, a 10 legjobb női sportoló listára pedig felfoghatatlan. Mikor kihirdették, hogy kik kerültek be az első három helyre, egyáltalán nem voltam csalódott, hiszen tudom, hogy hol a helyem ezen a listán – idézte fel Zsuzsa, akinek a legmeghatóbb pillanat az volt, amikor megszólalt a „Nélküled” című dal, majd a színpad mélyéről felemelték az 1964-es tokiói olimpia magyar olimpikonjait.

– Kézen fogva álltak, bár már néhányan csak ülni tudtak és sokan már el sem tudtak jönni. A meghatódottság miatt könnyes szemmel és libabőrösen tapsoltuk meg őket – részletezte, hozzátéve, hogy nagy öröm számára, hogy Bódis Tamás, Spartathlon győztes és 24 órás vb-ezüstérmes ultrafutó bajnokkal, közösen díjat adtak át egy kiváló sportolónak, Kiss Péter Pál parakajakosnak.

Az esztergomi futónő hozzátette: köszöni a szavazatokat, és hogy felkerülhetett a tízes bő listára a női sportolók mezőnyében, és képviselhette Tamással.

A sportolónő egyébként már futóversenyen is részt vett 2020-ban. A 10. Gútai Vízkereszt Maratonon első helyen végzett a közelmúltban, de az előző évét is értékelte már. Ahogy fogalmazott, a 2019-es év kapcsán nagyon hálás mindenért, amije van, és ami történt vele ebben az évben.

– Futhattam, dolgozhattam, segíthettem, tanácsokat adhattam, kaphattam, tanulhattam, szép helyeken járhattam, sokat nevettem, néha sírtam, szerettem és szeretve voltam – sorolta, hozzátéve, hogy 2020-ban pedig továbbra is szeretne, futni, dolgozni, segíteni, tanácsokat adni és kapni, tanulni, szép helyeken járni, nevetni, néha sírni…

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában