óriási csata

2020.01.09. 11:30

Könnyekben tört ki az Exatlon oroszlányi szépsége

Kocsis Alexandra valószínűleg a stressz és a fájdalom miatt pityeredte el magát az Exatlon előnyjátékában, amely egyben a Bajnokok első győzelmét is elhozta.

Kemma.hu

Kocsis Alexandra valószínűleg a stressz és a fájdalom miatt pityeredte el magát az Exatlon előnyjátékában, amely egyben a Bajnokok első győzelmét is elhozta.

Forrás: TV2

Az Arnold Classic-győztes fitnesszmodell, Kocsis Alexandra már eddig is bebizonyította az Exatlon Hungary-ben, hogy nagyon akarja a győzelmeket, valamint hogy segítse a Bajnokcsapatot. Szerdán este igazán sorsdöntő pillanatban állt rajthoz az előnyjátékban: 9-8-as Bajnok-vezetésnél Besenyei Boglárkával indult rohamra az apokaliptikus pályán, hogy eldőljön: hirtelen halál dönt az előnyről, vagy behúzzák a tizedik pontot a Bajnokok, és ezzel az első győzelmüket.

Noha a pályát ügyesen hozta az oroszlányi származású Szandi, végül a csúzlis ügyességi feladatnál egyetlen egy kocka döntött és nyert Bogi, vagyis ikszeltek a Kihívók.

A 9-9-es állás egyben elhozta a hirtelen halált is, amikor egy váltófutással, 2-2 játékossal dől el, hogy melyik csapat nyeri az adott napot. Szandi mondhatni teljesen összetört, hogy nem sikerült győzelemhez segíteni a csapatát, ráadásul a sípscsontját is beverte. Valószínűleg a fizikai fájdalom és a stressz, valamint Kótai Mihály csapatkapitány kényszerű távozása volt az oka annak, hogy pillanatokon belül könnyekben tört ki, folyamatosan elnézést kérve csapattársaitól, akik nem győzték őt vígasztalni.

Öröm az ürömben, hogy a hirtelen halált a Bajnokok nyerték, Kempf Zozo világbajnok BMX-es és Poór Brigitta Európa- és világbajnok tereptriatlonista ugyanis legyőzte a kék színeiben induló Adu Lászlót és Besenyei Bogit.

Szandi a táborba visszatérve is maga alatt volt. Csapattársaival együtt, bár örültek az első győzelmüknek az Exatlon idei sorozatában, de nagyon sajnálták, hogy a játékot fejsérülése miatt feladni kényszerülő csapatkapitányuk, Kótai Misi már nem láthatta azt. Szandi itt is elérzékenyülve mondta, hogy mennyire szerette volna megszerezni a sorsdöntő pontot.

– Nagyon meg akartam csinálni, és megint nem volt szerencsém. Az sem érdekelt, hogy mi van a lábammal, mert éreztem végig, csak ezt az egy pontot akartam – fogalmazott könnyeit törölgetve a fitnesszmodell.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában