emléktorna

2019.11.20. 07:05

Diadalmaskodtak az ifjú sárisápi focisták Felvidéken

Ismét bajnokként térhettek haza a község ifjú labdarúgói Sárisáp szlovákiai testvértelepüléséről, Handlováról, ahol hatodik alkalommal rendezték meg a Karola Matiaška-emléktornát.

W. P.

Az általános iskolás alsó tagozatos gyermekek sportrendezvényén ezúttal is tarolt a delegáció, hiszen mindkét korosztályban felállhattak a dobogóra. Az 1–2. osztályosok mezőnyében ezúttal négy csapat szerepelt. Tavaly második, idén pedig a harmadik helyen végeztek a sárisápi ifjak.

Az „idősebbek”, vagyis a 3–4. évfolyamosok kategóriájában ezúttal öt csapat indult. A szerencse ezúttal is mellettük állt, ugyanis zsinórban másodjára nyerték meg ezt a kategóriát.

A szép csapateredmény mellett egy egyéni díj is Sárisápra került: a gólkirályi címet Teberi Máté érdemelte ki, míg a torna vándorkupáját csapattársai nevében Párkányi Martin vette át. A szlovákiai kirándulás azonban nem merült ki az emléktornában. A gyermekek és kísérőik a mérkőzések után közösen megtekintették a magyarul Nyitrabányaként ismert Handlová városát is.

Szép eredményt értek el a sárisápiak az emléktornán (Fotó: Beküldött)

 

Ezek is érdekelhetik