éremeső

2019.10.19. 18:52

Tatabányai sikerek születtek a Faragó Benjámin Emlékversenyen

A rangos emlékversenyen harminc klub 231 versenyzője mérte össze a tudását, ahol a tatabányai tehetségek 13 dobogós helyezést zsebeltek be.

Kun Attila

Forrás: Beküldött

A Tatabányai Judo Club (TJC) a közelmúltban immár 21. alkalommal rendezte meg a Faragó Benjámin Emlékversenyt, amelynek a hagyományoknak megfelelően a Földi Imre Sportcsarnok adott otthont. A rangos versenyen idén is népes mezőny gyűlt össze, mintegy 30 klub 231 versenyzője mérte össze tudását serdülő és ifjúsági korosztályban.

A TJC versenyzői remekül teljesítettek, hiszen 13 dobogós helyezést (négy-négy első és második, valamint öt harmadik hely) értek el. A dobogó legmagasabb fokára állhatott Katona Zsófia, Németh Dóra, Kunyik Botond és Kunyik Csanád, második lett Benedek Tóth Ádám, Dubszki László, Radovics Mihály és Szabó Álmos, míg harmadik helyezést szerzett Katona Eszter, Göbjös Lénárd, Illényi Kristóf, Németh Bálint és Rozenberszki Koppány.

– Versenyzőink ismét kitettek magukért, nagyon jól szerepeltek, gratulálok nekik! Külön köszönetet mondok a szülőknek is, akik nagy segítséget nyújtottak a verseny megrendezésében – mondta Kunyik Zsolt, a fiatalok edzője, akinek munkáját kollégája, Gábor Áron segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában