felkészülési mérkőzés

2019.07.30. 16:34

A Paks elleni győzelemmel hangolt a Dorog a szezonnyitóra

A dorogi alakulat az első osztályban szereplő Paks gárdájának sem kegyelmezett, akiket hazai környezetben sikerült legyőzni Német Szabolcs tanítványainak.

Kun Attila

A Dorog (fehérben) egy góllal legyőzte a Paks együttesét

Forrás: 24 Óra

Fotó: Walczer Patrik

Egy héttel a bajnoki rajt előtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a másodosztályban szereplő Dorogi FC, amely ezúttal az élvonalbeli Paksot látta vendégül. Érdekesség, hogy a paksiak két edzőmeccset is letudtak szombaton: délelőtt hazai pályán 3-2-re legyőzték a második vonalban szereplő Budaörsöt, majd délután Dorogra utaztak – igaz a Budaörs ellen pályára lépők közül csak négyen érkeztek megyénkbe.

A Dorog (fehérben) egy góllal legyőzte a Paks együttesét (Fotó: Walczer Patrik / 24 Óra)

Az első fél óra a vendégeké volt, többek között a korábban Dorogon is megforduló Bor két lövését kellett bravúrral hárítania Borsosnak. A hazai csapat az utolsó negyedórában veszélyeztetett többet, a 40. percben Barna már csak a kapussal állt szemben, de fölé lőtt.

A második játékrész elején mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, a 62. percben Bor ezúttal is ígéretes helyzetben hibázott. A 67. percben történt cserék után mindenki pályára lépett a hazai csapatban, majd a 70.-ben Kitl bombázott szabadrúgásból a jobb sarokba (1-0). Több gól már nem született, így Németh Szabolcs együttese győzelemmel hangolt a Vasas elleni (vasárnap, 17:30 óra) hazai szezonnyitóra.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés

Dorogi FC–Paksi FC 1-0 (0-0)

Dorog, Buzánszky Jenő Stadion, 150 néző.

Dorog: Borsos – Barna, Berkó, Csillag, Fürjes, Lencsés, Nagyházi, Németh, Papp, Sitku, Vígh.

Csere: Vajda, Albert, Beke, Délczeg, Dlusztus, Forró, Földi, Kitl, Lénárth, Nyíri, Paudits, Takács, Marczinkó.

Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Paks: Rácz – Csillus, Kelemen, Gévay, Bobál, Báló, Kecskés, Bartha, Remili, Bor, Szendrei.

Csere: Kovács, Zachán, Nagy, Szalai, Cseke.

Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában