erőnlét

2019.01.09. 21:27

Az esőt és a kilométereket is legyőzték a dorogi futók

A Dorogi Futókör Sportegyesület tagjai a közelmúltban immár harmadik alkalommal várták azokat a futókat, akik idén is sportosan szerették volna kezdeni az évet.

W. P.

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadiont vidám csevegés és nevetgélés hangja töltötte meg, hiszen innen indultak a futók, az úticél pedig a Kis Strázsa-hegy volt Esztergomban.

Sárdi Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd egy közös fotó elkészülte után kezdetét vette a kilométerek legyőzése.

A résztvevők lassú tempóban, beszélgetve, nézelődve, néha meg-megállva teljesítették a majdnem 12 kilométeres távot. Utóbbi nem is volt csoda, hiszen a szervezők jelszava az volt: Nem hagyunk hátra senkit sem!

Félúton, a Strázsa-hegyi kilátónál készült egy újabb közös fotó, majd a mezőny visszaindult a Buzánszky-stadionba, ahol már forralt borral, forró teával és pezsgővel várták őket a szervezők. A futók amúgy minden dicséretet megérdemelnek, hiszen a távot a kellemetlenül szitáló esőben teljesítették.

A mezőny tagjain látszott: ezek az események azon kívül, hogy jót tesznek az egészségnek, remek csapatépítők is. Egy-egy ilyen élmény kiválóan össze tudja kovácsolni a futókör tagjait.

A programon egyébként térítésmentes volt a részvétel a sportolóknak, ám aki szerette volna támogatni az egyesület tevékenységét, támogatói jegy formájában megtehette azt.

Ezek is érdekelhetik