kerékpár

2018.11.20. 15:47

Közgyűlést tartottak Komáromban a bringások

Címkék#Brigetio

Beszámolóról, következő évi versenynaptárról és a Brigetio teljes jogú tagságáról tárgyalt és döntött az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége évadzáró közgyűlésén.

N. T.

Fotó: Nagy Tamás/24 Óra

Komárom adott otthon a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület szervezésében az AKESZ, azaz az Amatőr Kerékpáros Egyesületek Szövetsége évadzáró közgyűlésének. Az AKESZ Magyarország legrégebbi és egyben legnagyobb létszámot magában foglaló amatőr kerékpáros társadalmi szervezete.

A közgyűlésen Törzsök Zsolt, az AKESZ elnöke és Gregor Zoltán, a Brigetio Kerékpáros Sportegyesület elnöke is köszöntötte a szövetség tagjait. Gregor Zoltán elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számukra, hogy Komárom ad otthont a közgyűlésnek, amely nagyban szolgálja a magyar kerékpársport fejlődését. Az eseményen számos fontos dologról döntöttek a résztvevők, egyebek közt a Brigetio Kerékpáros Sportegyesületet teljes jogú taggá választotta a szövetség, emellett elfogadták a 2018. évi szakmai beszámolót is. Az AKESZ emellett 13 fordulóról 15-re növelte a 2019. évi versenynaptárát. Kiderült az is, hogy jövőre a Brigetio Országúti Időfutam lesz a szezonzáró verseny.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában