verseny

2018.07.18. 07:03

Íme, a kocsitoló verseny eredményei

A XX. nemzetközi Kocsitoló fesztiválon egy híján húsz csapat teljesítette a távot. A hölgyeknél 1300 métert kellett lefutni a 350 kilós szekérrel, az erősebbik nemnek 1500 méter volt a kötelező penzum.

Petrik

A Felvidéki Sólymok csapat

Fotó: MTI

A női versenyben a kocsi SOS Cargo – Sebők Emília, Papp Katalin, Sebők Eszter, Nagy Éva, Nagy Alexandra, Nagyné Szabó Zsuzsanna, Sebők Anikó és Gáspár Nikolett – összeállításban nyert fölényesen 4:51,54 perces idővel, megelőzve másik két helybeli együttest, a KO Csajokat, valamint a Kocsi Aerobik csapatot.

A férfi mezőnyben az olasz Montebelluna Pederiva I. elnevezésű gárdája 4:55,60 perces idővel győzött. Maga mögé utasítva a Tatai Önkormányzat (Török Bence, Répássy Márton és Gergő, Zsótér Balázs, Nagy Márk, Vadász Gergő, Cillahó Dávid), valamint a kocsi Nóri fodrászat (Dombi Tamás és Csaba, Szabacsi Gábor, Barsi Zsolt, Kemény János, Kovács Kristóf, Farkas Gergely) együttesét.

A hölgyek egyéni versenyében Sebők Kitti (Tata) végzett az élen, az urak egyéni futamán Vadász Gergő (Tata) ért elsőként a célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában