megyei foci

2018.05.28. 16:01

Sokaknál kiverheti a biztosítékot a Bokod játékos-edzőjének nyilatkozata

Az előző szezonban a „megyekettő” megnyerésével harcolta ki az első osztályú szereplés jogát a Bokod-Transintertop labdarúgócsapata. Az együttes gyengének találtatott a megye legjobb gárdái között, de a csapat játékos-edzőjének, Babicz Pálnak a szavaiból azt vehetjük ki: ez nemcsak rajta múlt.

kemma.hu

Babicz Pál (feketében) hektikus szezonon van túl a Bokoddal

Forrás: MW

– A mai mérkőzésről csak annyit, hogy próbáltunk szépen búcsúzni a megyei első osztálytól, így igencsak tartalékosan is – kezdte értékelését Babicz Pál, a 28 mérkőzésen mindössze 3 pontot szerző, ezzel a kizárt Tát előtt a bajnokság utolsó helyén végző Bokod játékos-edzője a Bábolna elleni 7-3-as vereséget követően. – Az első félidőben gyermeteg gólokat kaptunk, több ziccert kihagytunk sajnos.

A bokodi trénernek a játékvezetői ténykedésre is volt néhány szava, a szezon során nem először:

– A második félidőre felráztam a srácokat, 4-3-nál esélyünk volt az egyenlítésre, de a magukat más bolygón elképzelő katica-maffia ma kivezényelt tagjai jól végezték a dolgukat. Emlékeim szerint a megye kettőben azért sokkal kulturáltabb játékvezetés a jellemző, itt mintha más dimenzióban lennénk. Tisztelet a kivételnek...

Babicz Pál (feketében) hektikus szezonon van túl a Bokoddal
Fotó: MW

A szakember célzott arra is, hogy a bokodi szekeret a csapat nem minden tagja húzta egy irányba az idény során:

– Hál'Istennek vége van ennek a gyalázatos szezonnak... Akik akarnak, itt maradnak. Akik (egyéb okok miatt) azon voltak, hogy a csapatunk megsemmisülés sorsára jusson, nekik üzenjük: nem sikerült. Köszönöm a srácoknak, és minden segítőnek, aki végigküzdötte ezt a szezont.

A Bokod-Transintertop a megyei másodosztályban kezdheti a 2018/19-es bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában