nb II.

2018.03.02. 18:32

Hiába van tavasz, a tél miatt maradnak el a meccsek

Közbeszólt a havazás, áprilisban pótolják a Schindler-csapat találkozóját a Nyíregyházával.

Vá. T.

A dorogi szurkolók remélik, tavasszal is sokszor láthatnak hasonló gólörömöt a meccseken

Fotó: Walczer Patrik

Az MLSZ a korábbi álláspontján változtatva megengedte a hét végi fordulóban hazai pályán játszó kluboknak, hogy kezdeményezzék a mérkőzés későbbre halasztását, ezzel pedig a Nyíregyháza is élt, így később pótolják a Dorogi FC elleni mérkőzést.

A döntés alapja, hogy ha a pálya nem fűthető és a rendező klubok úgy ítélik meg, kérhetik a mérkőzésük elhalasztását április 11-re, de erről mindenképpen meg kell egyezniük az ellenféllel is. Az NB II.-es csapatok pályái közül Győrben, Zalaegerszegen, az MTK-nál és Szolnokon fűthető a pálya. Az NB II-ben még nem kötelező a pálya fűtése, ezért van mód a halasztásra.

NB II,  23. FORDULÓ Gyirmót FC Győr–Kisvárda – április 11-re halasztva, Vác FC–MTK Budapest – április 11-re halasztva, Szolnoki MÁV–Szeged 2011-GA, Budafoki MTE–Kazincbarcika – április 11-re halasztva, Budaörs–Soroksár – április 11-re halasztva, Ceglédi VSE–Mosonmagyaróvári TE – április 11-re halasztva, Nyíregyháza Spartacus–Dorog – április 11-re halasztva, BFC Siófok–ZTE FC – április 11-re halasztva, Csákvár–ETO FC Győr – április 11-re halasztva, Békéscsaba–Soproni VSE – április 11-re halasztva. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában