mennyei megyei

2017.09.02. 07:07

Megye I.: így készülnek a meccsekre a házigazdák

A hétvégi megyei I.-es mérkőzések előtt a hazai csapatok vezetőedzői mondták el a kemma.hu-nak, hogy mit várnak.

Herczeg István

Szeptember 2., szombat, 16:00

Vértesszőlősi SE–Koppánymonostori SE

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: – Egy jó csapatnak tartom őket, a Komárom „fiókcsapata”. A Komárommal játszottunk egy nagyon jó mérkőzést, remélem, hogy ezt most be tudjuk húzni.

Komárom VSE–Bokod Trainsintertop

Bozsik Péter, a Komárom vezetőedzője: – Voltak kisebb problémáink a héten egy vírusos gyomorrontás miatt. A csapat ezt leszámítva rendben van, feldobott minket a Vértesszőlős elleni győzelem. A Bokod ellen is a győzelem reményében és igényével lépünk pályára.

Szeptember 3., vasárnap, 16:00

Ácsi Kinizsi SC–Nagyigmándi KSK

Karvaj Imre, az Ács vezetőedzője: – Hazai környezetben mindig bátrabban játszunk. Bízunk benne, hogy győzelmet tudunk már végre felmutatni.

Vértessomlói KSK–FC Esztergom

Hegedűs István, a Vértessomló vezetőedzője: – A múlt heti döntetlenünk sokba került, négy játékosunkat állították ki. Hazai pályán így is szeretnénk legyőzni az Esztergom csapatát.

Sárisápi BSE–Wati Kecskéd KSK

Karcagi Pál, a Sárisáp vezetőedzője: – Nehéz mérkőzésre számítunk. A Kecskéd nem kezdte jól a bajnokságot, így biztos, hogy még jobban „harapni” fog. Ami a mi csapatunkat illeti... a felkészülési meccseket is beleértve olyan gyengén, mint Esztergomban, nem játszott a csapat, javulást várok feltétlenül.

Bábolnai SE–Nyergesújfalu SE

Csongrádi Péter, a Bábolna vezetőedzője: – A hétvégén a hétközi döntetlen után szeretnénk a hazai közönség előtt egy jó eredményt elérni. Véleményem szerint a megye egyik meghatározó csapata a Nyergesújfalu.

OBSK Oroszlány–Tatai AC

Hagymási Zoltán, az Oroszlány vezetőedzője: – Az elmúlt bajnokságban három alkalommal játszottunk a Tata ellen, és mind a háromszor vesztesen hagytuk el a pályát. A kupameccsen rendes játékidőben döntetlenre hoztuk ki, de ennél többre vágyunk a hétvégén. Tudjuk, hogy mit játszanak, készülünk róluk. Remélem, hogy lesz meglepetés a játékunkban, már csak azért is, mert a Lord kivételével mindenki harcra kész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában