sarki fűszeres

2017.11.18. 18:42

Klipet készített fülbemászó új dalához a tatabányai Primrose Paradise

Vidám hangulatú klippel hallat magáról újra a tatabányai Primrose Paradise, melyet legfrissebb, Sarki fűszeres címet kapott dalukra forgattak.

kemma.hu

Primrose Paradise (b-j): Inczédi Judit énekesnő, Szénási Annamária csellista, Megyeri Marci gitáros

A csapat a Splash Creations segítségével rögzítette második videoklipjét.

– Ez a dal nagyon régóta megvan, de mostanra érett meg arra, hogy felvegyük. A szövegnek nagyon sok változata volt, nemrég nyerte el a végleges formáját – mondta a Kemma.hu-nak a csapat gitárosa, Megyeri Marci, majd a dal mondanivalójáról is szót ejtett: – A mostani felgyorsult világban elfelejtjük értékelni az élet apró örömeit, azokat a rezzenéseket amiket gyakran kapunk másoktól, csak már észre se vesszük ezeket... Legyen szó egy idegen mosolyról a villamoson vagy egy kedves szóról a közértben.

Primrose Paradise (b-j): Inczédi Judit énekesnő, Szénási Annamária csellista, Megyeri Marci gitáros

– A forgatás két napig tartott, végigjártuk a főváros számunkra kedves helyeit. A második nap kicsit megáztunk, de ez se szegte kedvünket. A klipbe a túlnyomórészt a spontán elkapott pillanatok kerültek, tökéletesen átadva a zenekar hangulatát – tette hozzá a gitáros.

A Peron Music Alapítvány tehetségkutatóját is megjárt csapat felállása immár közel teljes: a velük készült interjú óta Sirkó Martin dobos és Zeke Attila gitáros csatlakozott hozzájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában