nem tudja senki

2018.09.18. 17:30

Pápai Jocit és Majkáékat is megelőzte a Follow The Flow

A tatabányai Fura Csé zenekara, a Follow The Flow a nyár nagy nyertese, főleg ha megnézzük, mennyire kedvelt lett a Nem tudja senki című számuk.

Kemma.hu

Forrás: Follow The Flow

A Follow The Flow Nem tudja senki című száma nyáron megdöntötte Pápai Joci tavaly tavaszi rekordját, ugyanis majd' 20 milliós nézettséget hozott össze a Youtube-on.

Ahogy a dalszerzo.hu írja, a tatabányai Fura Csé együttesének dala ráadásul emellett az első helyre került a Spotify és a Zeneszöveg.hu listáján, a Mahasz single listáján, a rádiókban pedig a 4. legtöbbet játszott magyar dal volt.

Tavaly tavasszal, amikor Pápai Joci kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, 90 nap alatt majd' 18 millióan hallgatták meg az Origót, ezt a sikert szárnyalta most fölül a Follow The Flow. A YouTube-lista második helyén Majka X Curtis X Király Viktor Füttyös című dala szerepel, jelenleg 14 milliós nézettséggel.

Érdekesség még, hogy az idei Petőfi-díjátadón mind a Fura Csé csapata, mind a tatai Pápai Joci kapott elismerést. Az év dalának Pápai Joci Origóját választották, míg az év felfedezettjének járó szobrot a Follow the Flow kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában