jubileumok

2018.06.16. 20:05

Ezért szereti a Vízzenét és Tatát a Paddy and the Rats

A 10 éves Paddy and the Rats is fellép a szintén jubileumot ünneplő Vízzenén. A frontember elárulta, miért szeretik a tatai fesztivált.

Sz. A.

A Paddy and the Rats 10 éves jubileumát ünnepli az idén, a Víz, Zene, Virág Fesztivál pedig a 25 éveset. Megkérdeztük a zenekar frontemberét, Oravecz Kristófot, vagyis Paddy O'Reilly-t, hogy számíthatnak-e a tatai rajongók valamilyen speciális meglepetésre, a két évforduló kapcsán.

– Ha elárulnám, az már nem lenne meglepetés. Előzetesen csak annyit, hogy az idei év teljes egészében a Riot City Outlaws című lemezünk nemzetközi megjelenése, illetve a kerek évforduló jegyében telik. Nagyon sok fellépésünk lesz itthon és külföldön is, mi pedig igyekszünk mindenhol kellőképp megünnepelni azokat a nagyszerű dolgokat, amelyek az utóbbi időben történtek a zenekarral. Biztos vagyok benne, hogy a tatai fesztivál negyedszázados jubileuma is rányomja majd a bélyegét a buli hangulatára – fogalmazott Kristóf, akitől azt is megtudtuk, hogy mindig próbálják úgy összeállítani a műsort, hogy régebbi és újabb nóták is szerepeljenek a repertoárban.

– Az új lemezünkről több dalt is eljátsszunk majd, de a korábbi évek közönségkedvenceit sem hagyjuk otthon, hiszen ezek a fesztiválokról sosem maradhatnak el – tette hozzá.

A Paddy and the Rats nem először koncertezik Tatán, így már volt alkalmuk korábban körülnézni a városban.

– Az első dolog, ami eszembe jut, a vár, ahol többször is jártunk szabadidőnkben a zenekarral. Egyébként mindig nagy élmény a tatai fesztiválon koncertezni. Jó érzés szabad ég alatt játszani, főleg, ha ezt a nagy melegben vízparton teheti az ember – árulta el a frontember.

Címkék#Tata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában