Víz Zene Virág

2024.06.30. 14:48

Születésnapot ünnepelt az Alma együttes Tatán

Egy generáció nőtt fel a népszerű zenekar koncertjein. Nem is csoda, hogy a gyerekek mellett a szülők is énekelték az Alma együttes kedvenc slágereit.

Kemma.hu

Jól megizzasztotta a gyereksereg az Alma együttes frontemberét Tatán, az Öreg-tó partján lévő Cseppecske Családi Sziget színpadán. 

Egy generáció nőtt fel az Alma együttes koncertjein. Nem is csoda, hogy a gyerekek mellett a szülők is énekelték a kedvenc slágereiket.
Hella (balra) és Dénes (jobbra) Gáborral közösen énekelte az Alma együttes Ma van a Születésnapom slágerét
Fotó: Zetovics Márió / Forrás: 24 Óra

Buda Gábor a közönségnek elárulta, hogy 28 éve alapította a zenekart és olyan slágereket is hoztak a Víz Zene Virág fesztiválra, amit már az első koncertjükön is játszottak. 

Az Alma együttessel ünnepeltek

A 28 év alatt természetesen nem egy slágere született a zenekarnak, a Mennyi selymes puhaság, a Kackac kopasz kukac és természetesen a Ma van a Szülinapom ismerős dallamai is felcsendültek. Utóbbit két születésnapossal - a hat éves Hellával és a kicsit már éltesebb Gere Dénes Ákossal - együtt énekelte a zenekar. Utóbbi egyébként a színpad műsorvezetője és többek között a Vígszínház színésze. Mindkettőjüknek biztos felejthetetlen emlék marad az idei születésnapjuk, amit természetesen a Kemma.hu riporterei is megörökítettek fotón és videón is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában