Koncert

2023.08.16. 14:30

A tatai Quack is fellép Szent István ünnepén

A tatai Quack zenekar is fellép a fővárosi Szent István Nap alkalmából rendezett koncertsorozatban. Augusztus 19-én, azaz szombaton délután 16 órakor a Műegyetem rakparton csapnak a húrok közé.

Kemma.hu

Családi- és gyermekprogramokkal, könnyű- és komolyzenei koncertekkel, hagyományőrző bemutatókkal várják a látogatókat a Szent István Nap rendezvényein 2023. augusztus 18-20. között. Az államalapítás ünnepére rendezett eseménysorozat húsznál is több helyszínen zajlik majd és többszáz különféle program közül válogathatnak a résztvevők. 

Több megyei vonatkozása is van az eseménysorozatnak. Augusztus 19-én szombaton délután 16 órakor ugyanis a Road Movie Live koncertek keretében a Műegyetem rakparton a tatai Quack is fellép. Ahogy magukról írják: céljuk a közönség megtáncoltatása, s ezt hol egyszerűbb, hol csavarosabb szövegekkel, igényes hangszereléssel, telt gitár- és fúvóshangzással, meg persze funky groove-okkal igyekeznek elérni. Számukra az együtt zenélés ünnep, állandó inspiráció-forrás, és persze hatalmas buli - ezeket alátámaszthatja bárki, aki elmegy koncertjükre.

A fővároson kívül az ország több pontján kerül sor ünnepi rendezvényekre, melyek közül kiemelkedő Novák Katalin köztársasági elnök ünnepi beszéde és a Magyar Szent István Rend kitüntetés átadása Esztergomban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában