Látni kell

2023.05.29. 10:24

Fotókiállítás nyílt a Piarista Rendházban

„Fény és Árnyék” címmel nyílt fotókiállítás a Piarista Rendház folyosóján Cserhalmi-Balogh Anna munkáiból.

Kemma.hu

Cserhalmi-Balogh Anna neve nem ismeretlen Tatán, hiszen az elmúlt évek során négy könyve jelent meg, több, mint 10 éve tagja a Tatai Versbarátok Körének, és önkéntesként is dolgozik a helyi Karitász Csoportban, elsősorban a Vakok Intézete tatai telephelyén végez szolgálatot. Emellett számos városi rendezvényen közreműködött már előadóként. A megnyitóról a város közösségi oldalán adtak hírt. 

– Tatára jöttem férjhez 45 évvel ezelőtt, ez a város szerelem volt számomra első látásra, ezért négy és fél évtizede készítek fotókat. Azért kezdtem el fényképezni, mert hajlamosak vagyunk elrohanni a sok-sok szépség mellett, amely körülvesz bennünket. A fotóim mindegyikében van valami, ami tükrözi a személyes látásmódomat, s mivel annyi örömet szerzett nekem ezeknek a képeknek az elkészítése, úgy gondoltam, hogy másokkal is meg kell osztanom őket abban a reményben, hogy a közönségnek is adnak majd valami pluszt – mondta a megnyitón a művész. 

Az érdeklődők 18 fotót láthatnak a Piarista Rendházban, a válogatás június 26-ig látogatható kedden-szerdán és csütörtökönként 10 és 15 óra, péntekenként pedig 10 és 13 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában