Tárlat

2023.03.31. 17:06

Fotókon a Győri Fotóklub kiállítása - az Agora Folyosógalériát díszítik a képek

A különleges képek a természetből, különleges épületekből és mozdulatokból ragadtak ki egy-egy pillanatot.

Sugár Gabi

Érdeklődve nézték a különleges fotókat a látoghatók

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

A Győri Fotóklub kiállítása nyílt meg a Vértes Agorája Folyosógalériáján. Kammerlohr-Kováts László galériavezető köszöntötte a megjelenteket. Kiemelte: mindig öröm számára, ha vármegyén kívüli városból érkeznek alkotások Tatabányára. Bemutatkoztak már komáromi, oroszlányi művészek is, s ezúttal a Győri Filmklub csaknem harminc alkotója érkezett. 

Roll Péter, a csoport vezetője ajánlotta az alkotásokat az érdeklődők figyelmébe. Kiemelte: a művészet egyfajta minőség, amely a harmóniáról, esztétikáról szól. A művész üzenetét közvetíti. A fotográfia formálja a személyiséget. 

Az alkotások során nagyszerű dolgok születnek. Közben megáll az idő, s látva a képeket ámulatba esünk, belső örömet érzünk. Nem véletlenül, hiszen az örömmel végzett tevékenység áthatja az alkotást. Vehofsics Erzsébet, a klub alelnöke két saját versét olvasta fel a megnyitó végén, majd a vendégek körbejárták a különleges képeket. A természetből, különleges épületekből és mozdulatokból ragadtak ki egy-egy pillanatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában