Jótékonyság

2022.11.07. 14:07

Tizenkilencedik alkalommal szervezik meg a Déva Gálát Tatabányán

Tizenkilencedik alkalommal szervezi meg az Alapítvány Tatabánya Tánckultúrájáért és a Bányász Táncegyüttes a Déva Gálát november 12-én. A kulturális szervezet már csaknem két évtizede rendezi meg jótékonysági akcióját a tatabányai és az erdélyi gyermekek támogatására. A programon mindig neves közreműködők vesznek részt.

S. G.

Böjte Csaba a 2019-es Déva Gálán Tatabányán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

18 órától várják majd a vendégeket a Jászai Mari Színházban. A gálán közreműködik a Szent Efrém Férfikar, a Cimbaliband, Demeniv Mihály harmonikaművész, Herczku Ágnes és Nicola Parov. A nagyívű eseményen láthatja és hallhatja a közönség a Tatabányai Szimfonikus Zenekart Román Géza vezetésével, valamint Vásáry Tamást, Kossuth-díjas zongoraművészt is. 

Fellép még Németh Dénes és Zenekara, s természetesen a házigazdák, a Tatabányai Bányász Táncegyüttes is. A gálaműsor rendezője Emmer Róbert. Védnöke Szücsné Posztovics Ilona polgármester, s az eseményen részt vesz a díszvendég, Böjte Csaba, a dévai otthon alapítója is. Jegyek válthatóak a színház mellett az Agorában is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában