Agora

2022.10.25. 14:39

Kilencedik alkalommal szervezik meg az Agora Koreográfus Versenyt

Kilencedik alkalommal szervezi meg november 5-én, szombaton az Alapítvány Tatabánya Tánckultúrájáért, a Bányász Táncegyüttes és a Vértes Agorája a Koreográfus Versenyt.

S.G.

Képünkön a Duna Művészegyüttes

Forrás: Beküldött

A látványos táncokat bemutató, gyönyörű viseleteket felvonultató seregszemle ezúttal is sok meglepetést ígér. Az Agora színpadán egész nap szebbnél szebb koreográfiákat mutatnak be hazánk kimagasló teljesítményt nyújtó együttesei, akiknek a produkcióit neves zsűri értékeli. A rendezvény nyitott, és díjtalanul látogatható. Már a versenyprogram is, amely november 5-én, szombaton 13 órakor kezdődik.  Közreműködik a házigazda Bányász, a Bem, a Garabonciás, az Ijfú Jászság, a Liget, a Regős, a Válaszút, a Veszprém-Bakony Táncegyüttes mellett a Corvinus Közgáz, az ELTE SEK Szökős, a Rába Néptáncegyüttes, s a SOuLARt Társulat és a Tomory Gábor Néptánciskola. A bemutatók után 19 órakor kezdődik a díjátadó és a gálaműsor a Duna Művészegyüttessel, majd 21 órától táncház zárja a programot a Dobroda zenekarral.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában